قابلیت view once در واتساپ چیست و چگونه می توان از آن استفاده نمود؟

استفاده از قابلیت view once در واتساپ

برنامه واتساپ به حریم خصوصی کاربران و امنیت اطلاعات آن ها اهمیت زیادی می دهد. به این منظور واتساپ قابلیت های متعددی از جمله پیام تایمردار، حذف دو طرفه پیام ها و قابلیت view once در واتساپ را ارائه داده است.

View Once قابلیتی در پیام رسان واتساپ است که به شما کمک می کند تا عکس ها و ویدئوهای یک بار مصرف به اشتراک بگذارید. فایل های رسانه ای که با استفاده از این ویژگی به اشتراک گذاشته می شوند، پس از مشاهده توسط گیرنده، از تاریخچه چت و فضای ذخیره سازی محلی حذف خواهند شد. گنجاندن این ویژگی در واتس اپ مطمئناً کاربرانی را که به امنیت اطلاعات ارسال شده اهمیت می دهند، جذب می کند.

اما قابلیت view once در واتساپ چه ویژگی هایی دارد و چطور می توان از آن استفاده کرد؟ در ادامه به توضیح این موارد می پردازیم.

قابلیت view once در واتساپ چه ویژگی هایی دارد؟

واتس اپ قابلیتی به نام View Once ایجاد کرده است که در آپدیت های جدید این برنامه در دسترس هر دو سیستم عامل اندروید و iOS قرار گرفته است. این قابلیت به شما اجازه می دهد تا عکس ها و ویدئوهایی را ارسال کنید که فقط یک بار برای گیرنده پیام قابل مشاهده هستند. مهم ترین ویژگی های این قابلیت عبارتند از:

  • عکس ها یا ویدئوهایی که با استفاده از View Once ارسال می کنید پس از باز شدن توسط گیرنده، از چت حذف می شوند.
  • این قابلیت به شما کمک می کند تا محتوایی را که نمی خواهید برای همیشه در چت های خصوصی یا گروهی در دسترس باقی بماند را به اشتراک بگذارید. همچنین عکس ها و ویدئوهای به اشتراک گذاشته شده با استفاده از View Once در گوشی و گالری تلفن گیرنده ذخیره نمی شوند.
  • یک پیام در فرمت View Once بعد از ارسال، برای ارسال کننده نیز قابل مشاهده نخواهد بود و ارسال کننده فقط می تواند از دریافت و مشاهده پیام توسط گیرنده مطلع شود.
  • امکان به اشتراک گذاری، ذخیره سازی و ستار دار کردن فایل مورد نظر برای ارسال کننده و گیرنده وجود ندارد.
  • اگر گیرنده ظرف مدت 14 روز بعد از ارسال پیام آن را باز نکند، پیام دریافت شده دیگر قابل مشاهده نخواهد بود و منقضی می شود.

اما آیا گیرنده پیام می تواند از فایل مشترک شما اسکرین شات یا اسکرین رکورد بگیرد؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت: متأسفانه بله!

متأسفانه فایل هایی که با استفاده از قابلیت View Once به اشتراک گذاشته می شوند همچنان در برابر اسکرین شات ها و ضبط ویدئو از صفحه نمایش آسیب پذیر هستند. واتساپ بدون ارسال پیغام برای ارسال کننده پیام، به گیرنده اجازه می دهد تا از صفحه اسکرین شات بگیرد. با این حال، از آنجایی که View Once هنوز در مراحل اولیه است، می توانیم امیدوار باشیم که واتساپ با یک به روزرسانی، ویژگی های امنیتی این قابلیت را ارتقا دهد.

چگونه می توان با استفاده از قابلیت view once در واتساپ پیام ارسال کرد؟

اولین نکته ای که در ارسال یک پیام با فرمت View Once لازم است بدانید، این است که نمی توانید چند عکس یا ویدئو را یکجا انتخاب و ارسال کنید؛ بلکه فایل ها باید انتخاب شده و تک به تک ارسال شوند. برای ارسال یک پیام با استفاده از view once در واتساپ کافی است طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. ابتدا چت خصوصی یا گروهی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  2. روی گزینه سنجاق یا Attach ضربه بزنید. از منو باز شده گالری یا دوربین را انتخاب کنید.
  3. بعد از انتخاب کردن فایل یا گرفتن عکس یا ویدئو مورد نظر، از پایین صفحه روی آیکون دایره ای با نوشته 1 ضربه بزنید.
  4. در نهایت گزینه ارسال را لمس کنید تا پیام شما با فرمت view once ارسال شود.
مراحل ارسال فایل با استفاده از قابلیت view once واتساپ
مراحل ارسال فایل با استفاده از قابلیت view once واتساپ

نکات مهم در استفاده از قابلیت View Once

بعد از اینکه فایلی را در حالت View Once برای مخاطبتان ارسال کردید، تا زمانی که گیرنده فایل را باز نکند، روی پیام خود نوشته photo را مشاهده می کنید و به محض باز شدن پیام توسط گیرنده، نوشته Opened روی پیام ظاهر خواهد شد.

همچنین توجه داشته باشید که:

  • در صورتی که چنین پیامی دریافت کردید برای مشاهده فقط کافی است تا روی آن ضربه بزنید.
  • به محض خارج شدن از پیام دیگر امکان مشاهده آن وجود نخواهد داشت.
  • اگر با واتساپ دسکتاپ کار می کنید، برای ارسال پیام با فرمت View Once در واتساپ دسکتاپ، دقیقا مشابه همین مراحل را تکرار کنید.
  • با توجه با اینکه امکان گرفتن اسکرین شات و یا گرفتن عکس با یک موبایل دیگر از صفحه گوشی وجود دارد، پیشنهاد می شود که از این قابلیت فقط برای ارسال پیام به افرادی استفاده کنید که به آنها اعتماد دارید.
  • فایلی که با فرمت View Once ارسال می شود تا چند هفته روی سرورهای واتساپ باقی خواهد ماند.

سخن آخر

امروزه، واتساپ نیز مانند اسنپ چت، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی ویژگی View Once را برای افزایش امنیت ارسال پیام ایجاد کرده است. View Once این امکان را به شما می دهد تا بتوانید عکس یا ویدئوی محرمانه برای دوستان تان ارسال کنید. زمانی که گیرنده یک بار پیام را مشاهده کند، فایل رسانه ای دیگر برای او باز نخواهد شد.

در این مقاله سعی کردیم تا تمام ویژگی های یک پیام با فرمت View Once را بررسی کرده و به شما آموزش دهیم که چطور می توانید چنین پیامی به مخاطبینتان ارسال کنید.

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها